Profesorii din Argeș au decis! Merg sau nu luni elevii la școală? Anunț oficial!

0

Acum! S-a decis! Merg sau nu luni elevii la școală? Anunț oficial! Angajaţii din educaţie au hotărât ca luni  să intre în grevă generală. Anunţul a fost făcut de liderii celor trei mari sindicate din învățământ, iar motivul este în principal legat de salariile mici. Și în Argeș situația este la fel, profesorii fiind de acord să protesteze.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CUMPLIT! BĂTRÂN URMĂRIT ȘI TÂLHĂRIT ÎN SCARA BLOCULUI!

„Sindicatul Învățământului Preuniversitar Argeșean MUNTENIA, organizație reprezentativă a salariaților din învățământul argeșean, anunță că de luni, 22.05.2023, în unitățile școlare din județul ARGES se declanșează GREVA GENERALĂ pe termen nelimitat.

Greva este o continuare a acţiunilor întreprinse de catre Federaţiile sindicale reprezentative din învăţământ. Declanşarea grevei a fost hotărâtă de organele de conducere competente ale celor două federaţii sindicale reprezentative din învăţământ, pe baza rezultatelor referendum-ului, iar momentul declanşării acesteia a fost adus la cunoştinţa inspectoratelor școlare, instituțiilor și unităţilor de învățământ. În urma referendumului realizat un procent de peste 80% din membrii noștri de sindicat au optat pentru declanșarea grevei generale.

În urma experiențelor de la grevele anterioare, recomandăm părinților să nu trimită copiii la școală, deoarece participanții la grevă nu vor desfășura activități didactice, nu vor supraveghea elevii care vor veni la școală și nu vor oferi servicii de masă și îngrijire pentru copiii din creșe și grădinițe cu program prelungit.

Ne exprimăm speranța că educația este, într-adevăr, o prioritate națională pentru guvernanți și că vor găsi soluții pentru detensionarea conflictului cât mai curând posibil.”- BIROUL OPERATIV AL SIPA MUNTENIA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata