Profesorii, obligați să declare meditațiile! Află de când!

0

Profesorii, obligați să declare meditațiile! Află de când!

Ministerul Educației a lansat recent, în consultare publică, procedura pentru completarea declarațiilor de interese de către personalul didactic de predare. Apar lucruri noi iar, conform documentului, profesorii trebuie să menționeze în aceasta meditațiile.

CITEȘTE ȘI: ADIO CONCERTE ȘI FESTIVALURI DIN BANI PUBLICI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! DECIZIE DE ULTIM MOMENT!

Potrivit proiectului, nu va depune declaraţiile de interese în termenele prevăzute și cine nu declară meditațiile se încadrează la abatere disciplinară.

„Declarația de interese se face în scris, pe propria răspundere, și cuprinde norma didactică, activitățile de predare, activitățile de pregătire cu elevii – meditații și activitățile didactice desfășurate în cadrul unor proiecte, îndeplinite de cel care o completează. Până la data de 31 decembrie a fiecărui an, personalului didactic de predare îi revine obligația să completeze declarația de interese. Personalul didactic de predare angajat ulterior datei de 31 decembrie completează și depune declarația de interese în termen de 5 zile de la angajare.”, se arată în document.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata