Profesorul de religie de la Economic acuzat că a agresat sexual o elevă și-a dat demisia! Precizările ISJ Argeș!

0

Apar noi detalii în scandalul izbucnit ieri la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” în care un profesor de religie este acuzat de o elevă în clasa a IX-a că a abuzat-o sexual și a pipăit-o după ce a chemat-o în sala de sport și a închis-o acolo. Profesorul de religie, cel care era și dirigintele elevei și-a dat demisia în această dimineață din funcția de diriginte iar în momentul de față se desfășoară o amplă cercetare disciplinară.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! ELEVĂ AGRESATĂ SEXUAL ȘI SECHESTRATĂ DE PROFESORUL DE RELIGIE ÎNTR-UN CUNOSCUT COLEGIU DIN PITEȘTI!

Conducerea liceului a fost cea care a anunțat părinții și Inspectoratul Școlar și a demarat cercetarea disciplinară. Se așteaptă și punctul de vedere al profesorului. De asemenea, și poliția s-a autosesizat în acest caz și a demarat o anchetă.

Inspectoratul Școlar anunță că s-au luat toate măsurile care se impun iar în cazul în care cercetarea disciplinară va scoate la iveală că aspectele semnalate sunt reale, se vor aplica sancțiuni drastice.

„În momentul de față, la liceu s-a demarat o cercetare disciplinară. Domnul profesor și-a dat demisia din funcția de diriginte. Trebuie să așteptăm rezultatele cercetării disciplinare, iar dacă lucrurile stau așa, domnul profesor va suporta consecințele. Este regretabil dacă lucrurile stau așa, nu trebuie să permitem să se mai întâmple așa ceva. Conducerea școlii face toate demersurile necesare pentru a afla adevărul.”, a declarat Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar general adjunct al ISJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata