Profesorul universitar Eugen Chelaru-răpus de o boală necruțătoare! Apropiații îi cunoșteau suferința!

0

Eugen Chelaru, fost decan și prodecan al Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității din Pitești a fost unul dintre profesorii cu o activitate academică remarcabilă, lucrările și manualele sale fiind recunoscute la nivel național. Activitatea sa era strâns legată de UPIT și, chiar dacă de mai mulți ani se lupta cu o boală cruntă, nu a renunțat la a preda, Universitatea fiindu-i ultima iubire. Familia și apropiații i-au fost alături ani buni și au sperat că într-o zi profesorul Chelaru va învinge cancerul.

Deși a luptat din greu să trăiască, boala incurabilă pe care o avea l-a răpus astăzi, la vârsta de numai 67 de ani, o vârstă la care un intelectual ca el este într-un real proces creator.

Cine a fost Eugen Chelaru

A fost judecator la Judecatoria Pitești și apoi la Tribunalul Argeș unde a ajuns chiar președintele acestei instanțe. A fost, de asemenea, avocat, experct ARACIS și a lucrat în Guvernul României pentru a redacta și coordona hotărâri guvernamentale sau proiecte de legi. Pentru lumea universitară și mai ales pentru UPIT, moartea profesorului Eugen Chelaru este o adevărată pierdere.

Redacția Obiecitv de Argeș transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata