Profetul care a prezis cutremurul din Turcia anunţă o nouă dată apocaliptică! Previziuni cutremurătoare!

0

Profetul care a prezis cutremurul din Turcia anunţă o nouă dată apocaliptică! Previziuni cutremurătoare! Sediq Afghan, profetul care a prezis cutremurul din Turcia a făcut noi previziuni şi calcule despre o nouă dată apocaliptică. Concret, este vorba de Este vorba de 17 iulie 2023, profetul vorbind despre lucrurile care ne așteaptă în viitorul apropiat.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! BĂRBAT SPULBERAT DE MAȘINĂ ȘI LĂSAT SĂ MOARĂ ÎN AGONIE! ȘOFERUL A FUGIT!

Noua previziune a profetului şi matematicianului Sediq Afghan implică Rusia şi Ucraina. Potrivit acestuia, toată lumea trebuie să se ferească de data de 17 iulie 2023, deoarece va fi de mare importanță pentru toată lumea. Sediq Afghan a spus că până în acel moment șantajul nuclear se va intensifica. Totodată, el a susținut şi că vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi.

Profetul este sigur că la data pe care a precizat-o va avea loc un eveniment care va schimba viitorul, însă nu a precizat dacă va fi de bine sau de rău.

Acesta a făcut o previziune şi în ceea ce priveşte viitorul președintelui Ucrainei. El a spus că dacă Volodimir Zelenski continuă să accepte sfaturile din partea Statelor Unite ale Americii, va pierde foarte curând postul, potrivit ordonews.com.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata