Program integral Beethoven, la Filarmonica Pitești!

0

Filarmonica Pitești organizează joi, 9 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijor, Juan José Navarro, solist, pianistul José Alberto Del Cerro.

În program: L. van Beethoven – Concertul pentru pian și orchestră nr. 3 și Simfonia     a VIII – a.

Juan Jose Navarro a dirijat numeroase concerte în Spania, Italia, Franța, S.U.A., Germania, Polonia, Germania, România și Olanda. A mai fost la pupitrul dirijoral al Filarmonicii Pitești în 2018, un an mai târziu dirijând artiștii piteșteni în turneul susținut de aceștia în Coreea de Sud, și 2022. Este profesor la Real Conservatorio Profesional de Music din Almería, director muzical al Sinfónica San Indalecio de Almería și dirijor al Orchestrei Simfonice și Corului de la Universitatea din Almería.

Premiat în numeroase concursuri, José Alberto Del Cerro a susținut recitaluri de pian, recitaluri de muzică de cameră și recitaluri orchestrale în Spania, Franța, Italia, Țările de Jos, Belgia, Germania, Portugalia, România. De asemenea, a cântat în concerte simfonice, interpretând lucrări de Chopin, Mozart, Beethoven sau Gershwin. În prezent, este profesor de pian la Conservatorul Superior de Muzică din Murcia.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata