PROGRAMUL SLUJBELOR DE CRĂCIUN LA BISERICILE DIN MIOVENI!

0
În perioada Sărbătorii Nașterii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar şi la celelalte biserici din localitate.
Astfel, la Biserica ”Sfântul Gheorghe” (Mioveni) slujba se oficiază începând cu ora 05.00, iar la Biserica ”Sfântul Ilie” (din cartierul Clucereasa), începând cu ora 08.00.
La Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” Colibași slujba se oficiază începând cu ora 06.00 și la Biserica “Adormirii Maicii Domnului”, începând cu ora 08.00.
La Biserica “Sfântul Nicolae” (din cartierul Racovița) și la Mănăstirea Făget slujbele se oficiază începând cu ora 08.00.
La Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni, la Biserica “Sfinţii Trei Ierarhi” și la Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni” slujbele se oficiază începând cu ora 08.00.
Slujbele religioase se vor desfăşura normal, cu respectarea riguroasă a tuturor măsurilor sanitare.
În zona lăcaşurilor de cult vor fi create o serie de dispozitive suplimentare încadrate cu efective ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Române.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata