Proiect unic în sud-estul Europei! Cătălin Cîrstoiu: „Va ajuta zeci de mii de pacienți anual!”

0

Managerul Spitalului Universitar din Capitală, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei din partea PSD-PNL, a avut discuţii cu Rafael Mariano Grossi, directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică, el anunţând că vor realiza la Spitalul Universitar cel mai important buncăr de radioterapie din România, care va ajuta zeci de mii de pacienţi în fiecare an.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ MALL! TOATE MAGAZINELE ȘI RESTAURANTELE AICI! LISTA COMPLETĂ!

Spitalul Universitar de Urgență București (S.U.U.B.) este cel mai complex și important spital de urgență din sud-estul României, care desfășoară în același timp și o activitate științifică susținută, coordonând programe interdisciplinare, cu obiectivul de a transpune în practică noi abordări de prevenție, diagnostic și tratament.

„În urma cu 2 ani, SUUB fost nominalizat ca spital de referință în cazul unui dezastru nuclear sau radiologic. Este un proiect unic în Sud-estul Europei!

Un obiectiv esențial este dezvoltarea în spital a unui circuit complet pentru pacienții oncologici, de la efectuarea de screening și primele etape ale diagnosticului, la realizarea unui act terapeutic complex – chirurgie oncologică, chimioterapie, radioterapie și suport psihologic.

Iar obiectivul final este că vom realiza la Spitalul Universitar cel mai important buncăr de radioterapie din România, care va ajuta zeci de mii de pacienți în fiecare an!”, a anunțat medicul Cătălin Cîrstoiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata