Proiectul de hotărâre PNL pentru acordarea unui stimulent de 1.500 de lei la nașterea unui copil a fost adoptat și la Micești!

0

Proiectul de hotărâre pentru acordarea unui stimulent de 1.500 de lei la nașterea unui copil, depus de consilierii locali liberali din comuna Micești a fost adoptat ieri.  Este încă un semnal important pentru necesitatea implementării unui program coerent de creștere a natalității deoarece previziunile legate de situația demografică din România sunt îngrijorătoare.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DE LA PODUL VIILOR! CE MODIFICĂRI VOR FI ADUSE?

Felicitări, colegilor noștri, consilierii locali Mihai Daniel Stroe și Daniel Cristian Safta care au luptat cu convingere pentru acest proiect, au reușit să îl pună pe ordinea de zi și chiar mai mult de atât, au izbutit să convingă majoritatea din CL al comunei Micești de necesitatea și importanța sa.

În acest moment, 18 localități din județul Argeș, dar și multe alte orașe din restul țării acordă deja astfel de stimulente. Astfel, prin adoptarea proiectului de hotărâre sus amintit, familiile din Micești care aduc pe lume un copil se pot bucura de acest ajutor financiar.

Departamentul de Comunicare PNL al Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata