Proprietarii curții în care se află PSD Argeș, nu au lansat nicio ofertă

La finalul anului trecut se auzise că membrii cu potențial, din cadrul PSD Argeș, au început să strângă bani pentru a cumpăra curtea în care se află sediul organizației județene de partid. La începutul noului an nu se mai aude nimic cu privire la acest subiect. Mai rău este că proaspătul președinte interimar, Șerban Valeca, nu este la curent cu situația, spunând doar „… Parcă e un dosar în instanță. Mi se pare că a fost câștigată de moștenitori. Cred că juriștii știu cel mai bine…”.

 

Moștenitorii au cerut și sediul de partid

 

„Juriștii” amintiți de președintele interimar al PSD Argeș, Șerban Valeca, știu cel mai bine faptul că imobilul în care își desfășoară activitatea organizația de partid a lui Victor Ponta, se află într-o curte care nu le aparține. Este o situație delicată deoarece, dacă respectiva clădire a putut fi cumpărată de pesediștii argeșeni, nu același lucru s-a întâmplat și cu curtea interioară, care măsoară fix 638 mp. A existat un proces de revendicare, iar moștenitorii și-au câștigat doar terenul, cu toate că atacaseră și dretul de proprietate asupra clădirii, deținut de PSD Argeș. În orice caz, toate căile de atac s-au încheiat, iar instanța i-a înștiințat deja pe revendicatori că sunt proprietarii de drept ai curții de 638 mp situați chiar în buricul târgului, vizavi de fosta Policlinică cu Plată din Pitești. Interesant este că, deși atât fosta conducere a PSD Argeș cât și actuala, au cunoștință de faptul că se află pe un teren care nu le aparține, nu dau semne că s-ar agita prea mult. Ba, dimpotrivă, au și pus de un mic foișor pentru zilele caniculare, foișor unde să se ferească de căldura soarelui toți cei care vin, cu treabă, pe la PSD Argeș. 

 

S-a luat în calcul un schimb de terenuri

 

Pentru moment, nimeni de la organizația județeană de partid nu i-a contactat pe actualii proprietari ai curții, în vederea realizării unei înțelegeri. Nici aceștia din urmă nu au făcut vreo oferă către PSD Argeș, care nu poate să fie decât de două feluri: să le vândă terenul, sau să-l închirieze. Numai că din partea conducerii partidului, ar mai exista și o a treia variantă, vehiculată în urmă cu ceva timp, anume aceea a unui schimb de terenuri, situație în care cineva din PSD să ofere proprietarilor un teren în altă parte. Un singur lucru este însă foarte sigur: actualii deținători ai curții în care se află sediul PSD Argeș nu pot folosi terenul în vederea ridicării unei construcții noi și asta, întrucât, ieșirea la stradă este de numai șase metri, prea puțin ca să fie respectați termenii legali.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.