Protejați natura! Miracol pe Valea Porții, din Bran!

0

Căprioară albă, fotografiată pe Valea Porții din Bran! Pentru Jandarmeria Brașov, care a postat câteva fotografii cu frumoasa căprioară, a fost un nou prilej de a îndemna oamenii să protejeze natura și mediul înconjurător.

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIEȘTE UN DRUM DE MARE VITEZĂ CU PATRU BENZI! VA FACE LEGĂTURA CU A1! ANUNȚUL MOMENTULUI!

Albinismul este o tulburare genetică, manifestată prin producerea în cantități foarte mici sau deloc a melaninei, pigmentul care colorează pielea, ochii și părul.

Jandarmii montani brașoveni au surprins o căprioară cu blană albă, pe care au întâlnit-o și fotografiat-o pe un traseu din zona staţiunii Bran.

Albinismul, tulburare genetică

„Colegii noștri de la Postul Montan Bran-Moieciu, aflați pe traseul din zona Valea Porții din Bran, au avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu un exemplar de căprioară albă.

Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului, o tulburare genetică ce se manifestă prin producerea în cantități foarte mici sau deloc a melaninei, pigmentul care colorează pielea, ochii și părul”, a scris Jandarmeria Braşov pe Facebook.

„Satisfacția acestor întâlniri de care au parte jandarmii montani este inegalabilă, de aceea vă îndemnăm încă o dată să aveți grijă de natură și de mediul înconjurător, pentru a avea cu toții parte de astfel de întâlniri remarcabile!”, adaugă jandarmii montani brașoveni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata