Protocol de colaborare între ITM ȘI CCI Argeș! Anița Neacșu: „Vor exista întâlniri periodice, cetățenii vor fi informați mai ușor”

0

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a încheiat un protocol de colaborare cu reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură Argeş, scopul fiind acela de a veni în sprijinul cetățenilor și a oamenilor de afaceri și de a dezvolta relațiile dintre cele două instituții.

Anița Neacșu, directorul ITM Argeș, alături de colegii săi, s-au arătat deschiși în a colabora cu CCI Argeș și au stabilit, pentru început, o primă întâlnire, în luna septembrie. La sediul ITM Argeș, pentru semnarea protocolului, au fost prezenți George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură Argeş și Simion Zanfir, directorul general.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! TRAFIC RESTRICȚIONAT PE AUTOSTRADA PITEȘTI – BUCUREȘTI!

Scopul protocol îl constituie dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre cele două instituții în vederea asigurării premiselor necesare pentru creşterea gradului de operativitate în îndeplinirea atribuţiilor pe care le deţin potrivit actelor normative în temeiul cărora acestea sunt organizate şi funcţionează. Vor fi identificate şi analizate problemele din domeniul muncii, relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, precum şi stabilite măsurile ce trebuie luate pentru rezolvarea acestora.

„Semnarea acestui protocol reprezintă un prim pas spre normalite. Argeșenii au nevoie de acest lucru, este normal să colaborăm pentru a identifica și rezolva problemele din domeniul muncii.”, a afirmat George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură Argeş.

„Lucrăm la realizarea acestui protocol de aproximativ o lună și mă bucur că astăzi, cu ocazia Zilei Inspecției Muncii, am reușit să îl semnăm. Vor exista întâlniri periodice iar cetățenii vor fi informați mai ușor, și prin intermediul CCI Argeș. De asemenea, le vor fi aduse la cunoștință toate modificările legistalive din domeniul relațiilor de muncă și sănătății și securității în muncă.”, a declarat Anița Neacșu, directorul ITM Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata