Pseudoajutor de 4 lei pe zi pentru cetățeni, un miliard de euro aruncat pe vaccinuri

Bătaia de joc intitulată ”Programul privind acordarea sumei de 4 lei/zi pentru românii îngenuncheați de scumpirile în lanț” se transformă și asta în minciună de stat! Cu un cinism greu de imaginat, liderii coaliției de guvernare au anunțat public că 3,5 milioane de români cu venituri mici vor primi pseudo-ajutorul de 4 lei pe zi, ceea ce nici asta nu se va întâmpla, din motive încă neexplicate la nivel de guvern.

Să explicăm noi:

La un calcul simplu, acest ”efort” ar costa 87,5 milioane de euro pe lună de la bugetul de stat. Oricum acest ”efort” este inexistent, iar asta aflăm, în mod oficial, chiar de la ministrul Fondurilor Europene. În același timp, Guvernul are 1 miliard de euro pentru vaccinurile care se aruncă la gunoi, tot prin hotărârea Guvernului, pe motiv că sunt expirate!

În aceste condiții, acuzăm în mod public Guvernul de subminarea economiei naționale, de politici de sabotare a interesului românilor, de umilirea tuturor cetățenilor!

Dorin Mărășoiu, președintele APP Argeș, consideră aceste practici ale guvernanților total în defavoarea cetățeanului de rând, care este din nou sacrificat în favoarea marilor tunuri care continuă să se dea de către cei aflați la putere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.