Pub-uri din Pitești închise de polițiști! Zeci de amenzi!

0

Pub-uri din Pitești închise de polițiști! Zeci de amenzi! În perioada 17 – 21.02.2023, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale al  Poliției Locale Pitești au efectuat  multiple controale la agenții economici de pe raza municipiului Pitești, având ca scop respectarea regulilor generale de comerț.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: FURT DE APĂ ȘI BRANȘAMENTE ILEGALE! SERVICIU PRIVAT DE AMBULANȚĂ IMPLICAT!

Au fost verificați 54 de comercianți, fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale, conform legislației în vigoare. În data de 20.02.2023, au fost verificate societățile comerciale cu punctele de lucru situate pe strada Traian Vuia, respectiv acordurile de ocupare a domeniului public și respectarea suprafeței aprobate de către Primăria Municipiului Pitești. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, conform O.G. nr.99/2000 actualizată.

Tot în această perioadă, două unități de alimentație publică au fost sancționate contravențional pentru lipsa autorizației (conform Cod CAEN 561-, 563 -), fiindu-le aplicată măsura complementară de suspendare a activității până la intrarea în legalitate, iar alte trei societăți comerciale au fost sancționate pentru ocuparea domeniului public, fără aprobările legale, conform H.C.L. nr. 283/2021.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 4700 lei. Acțiunea va continua pe toată perioada săptămânii următoare, în baza planului de acțiune stabilit și a sesizărilor primite din partea cetățenilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata