Publitrans va deschide linie de transport în a patra localitate de lângă Pitești! Anunțul primarului Gentea!

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp că, începând de mâine, transportul metropolitan va funcționa. Bascov, Mărăcineni, Bradu sunt primele comune alături de care Piteștiul a constituit nucleul acestei formațiuni asociative, urmând ca de la 1 ianuarie 2023, autobuzele Publitrans să ajungă și la Oarja.

„De mâine, 1 septembrie 2022, funcționează transportul metropolitan. Sunt foarte mulțumit că ADI Transport devine operațională, pentru că știu care sunt așteptările piteștenilor și ale locuitorilor din zonele limitrofe. Bascov, Mărăcineni, Bradu sunt primele comune alături de care Piteștiul a constituit nucleul acestei formațiuni asociative.

Vom continua să ne dezvoltăm: din ianuarie 2023 se alătură Oarja!

Ne-am fi dorit să fie integrate de la început toate localitățile din jurul Piteștiului – inelul 1 metropolitan, sunt însă motive obiective pentru care ne dezvoltăm treptat. Unul dintre cele mai serioase motive a fost dimensiunea flotei Publitrans!

Vom avea curând peste 60 de autobuze noi în trasee (electrice și hibride), linii noi, stații modernizate. Prin urmare, 1 septembrie înseamnă doar începutul, ne vom extinde și dezvolta serviciile de transport public urban și metropolitan!”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata