Puștan de 22 ani – prins cu o viteză amețitoare pe A1!

0

În ziua 01 august a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 au desfășurat o acțiune punctuală, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere în condițiile deplasării pe autrostradă, împrejurare în care au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, dintre care 4 au avut ca măsură complementară reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. SALA DE EVENIMENTE – SIGILATĂ DE POMPIERI! LA UN PAS DE TRAGEDIE!

Dintre cele patru cazuri în care conducătorilor auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, două au fost ca urmare a circulației nejustificate pe banda de urgență, iar alte două au fost ca urmare a depășirii limitei legale de viteză.

Astfel, polițiștii rutieri au depistat, pe sensul de deplasare către Pitești, un tânăr de 22 de ani, din Pitești, , care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 218 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata