Puștoaică de 20 ani – prinsă drogată la volan!

0

Polițiștii acționează cu efective mărite la acest sfârșit de săptămână, în cadrul acțiunii cunoscută sub denumirea ,,Blocada”, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

Până la acest moment al desfășurării acțiunii (ora 22:00), polițiștii rutieri argeșeni au depistat doi conducători auto aflați sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat o tânără de 20 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că aceasta se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

De asemenea, pe DN 73, pe raza comunei Dâmbovicioara, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Piatra-Neamț, Județul Neamț, care conducea sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

În ambele situații, conducătorii auto au fost conduși la unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanțelor a căror prezență a fost detectată, fiind întocmite dosare penale conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

De asemenea, dreptul de a conduce pentru persoanele in cauză a fost suspendat, fiind eliberate dovezi înlocuitoare fără drept de circulație.

Activitățile polițiștilor argeșeni vor continua.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata