Rabla pentru electrocasnice – o nouă sesiune! Află când poți participa!

0

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunțat că luni, 5 decembrie, va începe selectarea voucherelor în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice.

„Începând de luni, 5 decembrie 2022, ora 10.00, persoanele fizice se pot înscrie în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi frigiderele/ congelatoarele”, a anunțat AFM.

Bugetul primei etape a Programului Rabla pentru electrocasnice este de 25 de milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 5 decembrie, ora 10:00 – 9 decembrie, ora 23:59, sau până când va fi epuizat bugetul.

În prima etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, câte 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puţin noua clasă energetică C.

De asemenea, se acordă vouchere de 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D; și 400 de lei pentru categoria frigidere/ combine frigorifice/ lăzi frigorifice/ congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata