Radare, sute amenzi și zeci de permise reținute în acest weekend!

0

Radare, sute amenzi și zeci de permise reținute în acest weekend!
A plouat cu sute amenzi în weekendul trecut, iar în urma filtrelor de poliție din tot județul, peste 16 permise au fost suspendate, 10 certificate de înmatriculare retrase.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ȘEF NOU LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN PITEȘTI! ESTE VORBA DESPRE UN CUNOSCUT MEDIC!
„În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.
Au fost desfășurate activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
Au fost legitimate 751 de persoane, au fost verificate 583 de autoturisme și au fost efectuate 278 de testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.
Ca urmare a abaterilor constatate în cele 24 de ore, au fost aplicate 296 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 56.000 de lei, dintre care 246 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 42 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.
În cadrul abaterilor constatate în filtrele rutiere instituite, au fost reținute 16 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata