Rădoi – „foc și pară” pe jucătorii Universității Craiova: „Dacă o să fim proștii satului, așa o să fim!”

0

Mirel Rădoi este foc și pară după pierderea meciului din această seară în fața FC Argeș și a susținut, imediat după meci, că elevii săi au făcut greșeli grave în fața alb violeților. Antrenorul oltenilor a declarat că la echipa pe care o antrenează nu sunt jucători care să iasă în față, iar clubul din Trivale are noroc cu Garitta care poate să alerge și să facă o diferență pe teren.

„La starea pe care o am și frustrările pe care le simt acum… a fost o repriză destul de bună din partea noastră, fără să reușim spp marcăm, chiar dacă zonele pe care le-am discutat înainte de meci erau libere ()n.r – zone de atac). Am apărut mereu în întârzire, cu o secundă mai târziu, în care trebuia să fim. În repriza a doua, noi am crezut că venim cu un ascendent moral după primele 45 de minute. Pur și simplu nu mi-am recunoscut echipa! Probabil, aici, a fost vina mea din cauză că nu am putut să îi țin la fel de bine și concentrați cum trebuiau să fie. Am intrat pe vârfuri, am crezut că e de ajuns prezența noastră pe teren, să câștigăm cele trei puncte.

„Nu avem jucători care să creeze superioritate numerică prin calitate”

„Felicitări celor de la FC Argeș, dar cred că, de acum încolo, nu ar trebui să mai încerce adversarii să ne analizeze pentru că, cel mai simplu, cu noi este să joace mingea de la 80 de metri. Le vom face cadouri și vom primi goluri” a declarat Rădoi după meci.

Garitta era punctul lor de referință. Când este cu spatele la poartă încearcă să țină mingea pentru jucătorii din linia a doua, iar când este în profunzime, are viteză foarte bună. (…) Dacă o să fim proștii satului, așa o să fim!

Nu avem jucători care să creeze superioritate numerică prin calitate. Dacă nu ai, astea vor fi toate problemele care vor fi. Dacă mergemși facem cadourile ăstea la infinit… până acum era glumă, dar acum ar trebui să scriem pe tricouri UNICEF” a declarat Mirel Rădoi după înfrângerea suferită la Pitești.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata