Radu Perianu: „Administrația locală trebuie să vină cu un mic imbold, care să facă atractivă o investiție în județul Argeș!”

0

Crearea unui parc industrial este cea mai simplă soluția pentru crearea de locuri de muncă și pentru atragerea de fonduri la bugetul local, a declarat Radu Perianu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Judțean ARgeș. Argeșula intrat într-un declin economic în ultimii ani, decăzând de pe locul 5 pe locul 11 la nivel național, iar cea mai rapidă metodă și eficientă este crearea unor parcuri industriale prin care să fie atrași investitori privați, a susținut liberalul.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

„Argeșul a decăzut, din păcate, de pe locul 5 pe locul 11, iar trendul este de scădere față de alte județe. Parcul industrial este o modalitate de a atrage companii private, care să vină să se așeze în Argeș, să creeze locuri de muncă, să facă afaceri, să facă profit, să plătească taxe și impozite. Acesta este scopul parcului industrial. Nu creăm parc industrial de dragul de a crea parc industrial. L-am mai dat exemplu pe Ilie Bolojan, care a mai deschis încă unul, deși au vreo 12. Și mai are în vedere să deschidă vreo patru.

Deci, trebuie să înțeleagă toată lumea faptul că, e adevărat, economia se dezvoltă de regulă după principiile capitaliste, după principiile economiei de piață. Dar și administrațîia locală trebuie să vină cu un mic imbold, care să facă atractivă o investiție în județul Argeș și nu în alt județi. Și asta se poate face prin înființarea acestor parcuri industriale, unde oferi facilități fiscale, unde nu trebuie să investească milioane de euro ca să își aducă gaz, apă, canal, curent de puterea care trebuie unei activități industriale. Este calea cea mai ușoară de a atrage investitori care să creeze locuri de muncă, să facă profit, să plătească impozite și taxe, știut fiind faptul că buhetul consiliului județean, oricare ar fi el, este compus în mare parte din cota defalcată din TVA și din cota defalcată din impozitul plătit de investitori” a declarat Radu Perianu.

Material publicat de către SC Euro Media Trend SRL la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata