Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș: „Am văzut motivarea instanței în cazul Pădurii Trivale!”

0

Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș: „Am văzut motivarea instanței în cazul Pădurii Trivale!”

Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș: Am văzut motivarea instanței în cazul Pădurii Trivale. Am văzut și încăpățânarea PSD si a lui Cristian Gentea de a continua transformarea pădurii în parc. Îi cer încă o dată public să retragă recursul și să lase demersurile pentru arie protejată să se finalizeze.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT! ȘOFERII CARE NU RESPECTĂ ACEST LUCRU RĂMÂN FĂRĂ PERMIS!

Mai mulți piteșteni m-au întrebat în ultima perioadă ce se întâmplă cu Pădurea Trivale. O spun răspicat: mă voi lupta până în ultima clipă ca Pădurea Trivale să fie arie protejată. Am câștigat în primă instanță procesul cu Primăria Pitești și cu primarul PSD, Cristian Gentea. Le-am cerut public PSD-iștilor să lase pădurea piteștenilor în pace. Le cer înca o dată să retragă recursul și să lase demersurile pentru arie protejată să se finalizeze.
Din păcate, Cristan Gentea și Ion Mînzînă continuă să insiste cu transformarea pădurii în parc. Nu voi obosi să le spun răspicat amândurora: luați mâinile de pe pădurea piteștenilor. Nu aveți niciun drept să vă bateți joc de ea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata