Radu Perianu: Implementarea #PiteștiTechCity este șansa pe care o așteptăm cu toții!

0
ontinuăm întâlnirile cu oamenii din localitățile județului nostru. Alături de colegii mei, m-am întâlnit cu locuitorii din Topoloveni și Leordeni. Și aici, ca și în alte localități conduse de zeci de ani de primari PSD, oamenii se confruntă cu aceleași probleme – lipsa dezvoltării, absența locurilor de muncă, străzile neasfaltate și infrastructura rutieră precară.
În ambele localități, PNL propune candidați tineri, Ana-Maria Panescu la Topoloveni și Ovidiu Dumitrică la Leordeni. Ei vor aduce un suflu nou și un alt mod de abordare în administrație. O colaborare mai bună cu oamenii prin punerea acestora pe primul loc și o schimbare a mentalității. A venit timpul ca oamenii să privească spre administrația locală cu încredere și cu optimism, nu cu teamă. Ignoranța și aroganța de care au avut parte până acum, trebuie să ia sfârșit.
În ceea ce privește dezvoltarea zonei, PNL Argeș vine cu o soluție clară: #PitestiTechCity. Unul dintre cele 10 parcuri industriale ale proiectului trebuie să fie în Topoloveni. Fiindcă aici este nevoie de dezvoltare și investiții.
Implementarea #PiteștiTechCity este șansa pe care o așteptăm cu toții.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata