Radu Perianu, înlocuit astăzi din postul de prefect! Cine i-a luat locul și de ce?

Astăzi, Radu Perianu a fost înlocuit, pentru o zi, din funcția de prefect. Ideea proiectului aparține Federației Județene de Tineret, iar Instituția Prefectului Argeș am spus „Da”  și tânăra a fost selectată de către FJT Argeș, prefectul Radu  Perianu considerând că este un mod de a conecta noua generație la viața din instituțiile publice

„A fost o experiență interesantă! M-aș bucura ca în instituții să existe o deschidere mai mare față de tineri. Să li se dea o șansă atunci când își termină studiile. Să fie învățați, consiliați și apoi evaluați. Nu li se poate cere experiență de pe băncile școlii.

Proiectul Federației Județene de Tineret Argeș a marcat Ziua Națională a Tineretului. Au fost mai mulți tineri care au mers în instituții importante din județ. Cătălina Maria Dinu a fost selectată pentru a fi “Prefect pentru o zi”.

După ce am făcut cunoștință, a mers în instituție și i-a cunoscut pe oamenii care lucrează la fiecare serviciu. Colegii mei i-au explicat cu ce se ocupă și cum se derulează lucrurile pe fiecare palier în așa fel încât ea să aibă o imagine de ansamblu a întregii activități.

De asemenea, a participat la o ședință tehnică la Universitatea din Pitești, întâlnire la care au fost stabilite detaliile unui eveniment ce va fi organizat pe data de 9 Mai cu ocazia Zilei Europei.

Funcționarea Cancelariei Prefectului, dar și partea de comunicare au fost lucruri cu care a luat contact.

Eu îi doresc mult succes! Este o tânără hotărâtă și ambițioasă. Este decisă să devină un arhitect. Mi-a arătat o parte din lucrările ei. Vă mărturisesc că sunt impresionat și îi țin pumnii. Pentru Cătălina urmează două examene importante, bacalureatul și admiterea la facultate. Baftă multă!”, a declarat prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.