Radu Perianu: „Județul Argeș a fost alături de Turcia în momentele grele, o dovadă de solidaritate și prietenie!”

0

Radu Perianu: „Județul Argeș a fost alături de Turcia în momentele grele, o dovadă de solidaritate și prietenie! Am primit astăzi vizita Ambasadorului Turciei la București, Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan însoțit de o delegație formată din conducerea Asociației Oamenilor de Afaceri Turci și deputatul Nicolae Georgescu.

CITEȘTE ȘI: CUMPLIT! TÂNĂRĂ DE 23 ANI – TRANSPORTATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL! IMPACT VIOLENT CU UN CAP DE POD!

M-am bucurat să îl am alături în delegație pe locotenent colonelul Daniel Constantin, unul dintre ofițerii participanți la misiunile de salvare și ajutorare din Turcia, după cutremurul care a lovit țara.

Militarul argeșean a mers în Gaziantep și i-a ajutat pe localnici să primească îngrijiri medicale, hrană și apă. Am fost impresionat de momentul în care Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan s-a ridicat și l-a îmbrățișat în semn de mulțumire! De asemenea, ceilalți membri ai delegației au spus că și-au pierdut oameni dragi și că sunt recunoscători României pentru tot ajutorul.

Am păstrat un moment de reculegere în semn de respect!

Întâlnirea a continuat cu o prezentare a județului Argeș , din punct de vedere economic, istoric și turistic. Turiștii turci sunt pe locul II într-un top al străinilor care vizitează județul nostru.

Am încredere că bunele relații vor continua și consider benefice astfel de vizite pentru consolidarea legăturilor internaționale!”, este mesajul transmis de Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata