Raed Arafat anunță! Ce restricții vom avea de Paște

0

Raed Arafat a declarat recent că au făcut un scenariu în ceea ce privește sărbătorile de Paște și că că speranţa este ca anul acesta să existe o mai mare libertate comparativ cu anul trecut. Însă, acesta nu neagă că vor exista, cel mai probabil, restricții și anul acesta.

”Speranţa noastră esre să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut, adică să nu se sărbătorească în sensul cum s-a sărbătorit anul trecut, ci mult mai bine şi mai aproape de normalitate. Normal că aceste lucruri pot fi discutate, nu vin acum să spun că va fi aşa sau va fi aşa, asta nu e o decizie care o ia doctorul Arafat, e o decizie care se discută, care se ia ca de obicei la nivelul Grupului tehnico-ştiinţific, care propune la nivelul CNSU şi aşa mai departe”, a declarat recent Raed Arafat.

”Să spunem că mutăm ora și slujba este o bazaconie”

”Speranţa noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde şi de situaţia epidemiologică şi de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora şi schimbăm slujba, aşa ceva vă daţi seama că sunt bazaconii.

Este posibil, dacă există zone mult mai afectate şi situaţia în ele mult mai gravă, să fie alte măsuri luate. Sperăm să ajungem la Paşti să avem o situaţie mai normală, dar dacă sunt zone sub carantină, care sunt mai afectate, poate că acolo vor fi măsuri speciale, se vor adapta măsurile pentru noaptea Paştelui. Dar nu mă grăbesc să mă pronunţ eu.”, a mai declarat Raed Arafat.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata