Raluca Pastramă, bătută de Pepe pe stradă. A cerut ordin de protecție

Raluca Pastramă, a fost bătută pe stradă de Pepe, motiv pentru care a sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112, solicitând intervenţia Poliţiei. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când Raluca Pastramă a fost agresată pe stradă de soţul ei.

Reamintim faptul că la începutul lunii noiembrie Pepe a anunțat, că între el și Raluca a avut loc o separare, fără a da însă foarte multe explicații. Și, dacă se credea că cei doi vor să divorțeze discret, conflictul a culminat săptămâna trecută, când, potrivit presei mondene, cei doi soţi s-au certat, s-au înjurat şi s-au agresat pe stradă.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.