Răscoală la Dacia! Vicelider SLD: „Refuzăm să fim tratați dictatorial!”

0

Se anunță noi proteste la Dacia după ce mai mulți angajați care fac parte din Sindicatul Liber Dacia au reclamat o serie de neînțelegeri cu directorul dedicat pentru sănătate şi securitate. Liliana Floricel, vicelider SLD, a anunțat într-un grup de Facebook dedicat sindicatului, că motivul pentru care se vor organiza astfel de acțiuni este din cauză că Mihai Alexa refuză dialogul cu salariații, interpretează în mod personal prevederile Contractului Colectiv de Muncă și ale Regulamentului Intern, dar și pentru atitudinea pe care o are cu angajații din Sindicatul Liber Dacia.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂR DE 25 ANI DIN ARGEȘ ARESTAT! ACUZAȚII GRAVE!

„Pentru că domnul Director Mihai Alexa – prin atribuțiile funcției dumnealui – tratează după bunul plac și discriminatoriu atât o parte a salariaților cât și Sindicatul nostru, pentru că prin răspunsurile oferite  interpretează în mod personal prevederile CCM și RI, pentru că motivările dumnealui sunt sfidătoare și de rea credință, pentru  că refuză un dialog real și constructiv, pentru că informează eronat în mod voit, luăm în calcul ca în luna martie să trecem la altfel de acțiuni.

DaciaAstfel, analizăm să ne folosim de dreptul nostru la protest și pichetare cât și înaintarea de acțiuni către ITM, Ministerul Muncii și instanța de judecată. Credem în dialog și până acum am arătat suficientă deschidere. Refuzăm să fim tratați dictatorial!!!

Când va fi stabilit calendarul protestelor îl vom face public atât salariaților cât și în media. E momentul  să arătăm solidaritate și să  ne oferiți sprijinul în acțiunile noastre. PROTESTĂM PENTRU RESPECT – va fi deviza care ne va uni!

Dacia este mai mult decât un Director, Dacia este o familie în care ne respectăm!  Vom arata în continuare deschidere spre soluționarea prin dialog, dar concret” este mesajul transmis de Liliana Floricel, vicelider SLD.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata