Rasturnare de situație în cazul accidentului cu cinci morți de pe A1! Dezvăluiri șocante ale unui martor!

0

Răsturnare de situație în cazul accidentului cu cinci morți de pe A1! Dezvăluiri șocante ale unui martor!

Ies la iveală noi detalii în cazul cumplitului accident de pe Autostrada A1 în care cinci argeșeni au murit pe loc după ce dubița în care se aflau a fost zdrobită între două TIR-uri.  Un șofer care circula pe sensul opus și care a surprins întreg accidental cu o camera de bord, povestește că șoferul care se afla la volanul primului TIR coborâse din cabină pentru nevoile fiziologice. În tot acest timp, TIR-ul era oprit în coloană pe prima bandă a autostrăzii.   

CITEȘTE ȘI: DEZASTRUL DE PE A1 A ÎNDOLIAT CINCI FAMILII DIN BASCOV! TRAGEDIE IMENSĂ!

„Erau în coloană și începuseră deja să plece. Primii care au plecat erau deja departe și până se dă drumul la coloană durează. În momentul impactului, șoferul primului TIR se pregătea să urce la volan. El nu a apucat nici să urce, dar nici să îl prindă în fața camionului.”, a povestit martorul, potrivit Observator.

Deși șoferul primului TIR a scăpat doar cu câteva răni ușoare, cinci argeșeni au murit pe loc iar în momentul de față, familiile lor se pregătesc pentru înmormântare.  Despre șoferul TIR-ului care a intrat în plin în dubița în care se aflau argeșenii, experții spun că nu a fost atent la traffic.

„Conducătorul auto nu era atent la trafic, pentru că nu am văzut nicio intenție de a evita sau de a frâna. În condițiile în care conducătorul autoturismului ținea o distanță mai mare față de TIR, față de mașina din față, cu siguranță eu cred că ar fi avut șanse la viață toți ocupanții din autoutilitară.”, a explicat Sorin Ene, expert în conducerea defensivă, potrivit Observator.

În acest moment, o anchetă este în plină desfășurare. Între timp, cinci familii din Argeș își plâng morții, pregătindu-se de înmormântare.   Reamintim faptul că, cei cinci barbate care au pierit în cumplitul accident erau angajați ai firmei OmniConstruct din Bascov, firmă deținută de Silviu Badea, fiul omului de afaceri Gheorghe Badea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata