Raul Rusescu se mută în Spania. Află la ce echipa va juca

Atacantul Stelei îi va călca pe urme mult mai celebrului Raul Gonzalez şi va juca în Primera Division.

Cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul trecut, Raul Rusescu nu va evolua la Real Madrid, cum a făcut-o legendarul fotbalist iberic, ci la FC Sevilla.

Vârful de atac va semna, în zilele următoare, un contract cu gruparea andaluză, care are în palmares un singur titlu în Spania şi două succese în Liga Europa.

Rusescu (24 de ani) va evolua în Liga Europa sezonul viitor, FC Sevilla profitând de excluderea din „cupe” a echipei Malaga şi de faptul că Rayo Vallecano nu a primit dreptul de a evolua în competiţiile continentale.

Atacantul din Râmnicu Vâlcea îl va avea coleg în atac pe Alvaro Negredo, golgheterul formaţiei care a încheiat pe locul 9 în Primera Division în stagiunea trecută. Negredo a marcat 25 de goluri în 36 de meciuri în stagiunea trecută în prima ligă spaniolă.

Raul Rusescu a înscris 34 de goluri în campionat: 21 dintre ele fiind reuşite în sezonul recent încheiat şi 13 în stagiunea precedentă. Atacantul a fost adus în urmă cu două sezoane de la Unirea Urziceni, în schimbul a doar 100.000 de euro. Media sa de goluri în Liga 1 este de o reuşită la aproape trei partide.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.