Război civil între suporteri și FC Argeș! Stadionul de la Mioveni se va umple de „câini”!

0

Un adevărat război civil a pornit între suporteri și FC Argeș după umilința din turul barajului în care argeșenii au încasat șase goluri și decizia de a muta returul de pe Stadionul Nicolae Dobrin la Mioveni. Peluza Nord, una dintre cele mai mari facțiuni ale galeriei alb-violete a condamnat dur schimbarea locației susținând că ar exista unele înțelegeri, în timp ce dinamoviștii vor primi două mii de locuri, cu mult peste 5% din total, pentru suporterii alb-roșii.

Dinamo: „Apreciem suportul clubului FC Argeș”

Dinamoviștii au anunțat că au negociat cu conducerea FC Argeș și au obținut 2.000 locuri pentru returul barajului de sâmbătă. De asemenea, reprezentanții culbului bucureștean le-au mulțumit piteștenilor pentru că au acceptat o perioadă de șapte zile de la meciul de la Iași, astfel încât jucătorii să intre pe teren refăcuți.

CITEȘTE ȘI: ȘOC! BATE, NU BATE, FC ARGEȘ RĂMÂNE ÎN LIGAI! CUM E POSIBIL?

„Clubul nostru a făcut toate demersurile necesare astfel încât suporterii dinamoviști să poată fi prezenți în număr cât mai mare pe durata ultimelor 90 de minute disputate înaintea revenirii în Liga I. Totodată, apreciem suportul clubului FC Argeș pentru acceptarea programării meciului tur la șapte zile distanță față de partida noastră de la Iași, asigurând astfel un timp echitabil pentru refacerea jucătorilor noștri și, totodată, le mulțumim pentru alocarea celor 2000 de bilete – mult peste capacitatea minimă de 5%, dispusă prin Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice” anunță reprezentanții Dinamo.

„Peluza Nord Pitești nu va lua parte la mascarada care se numește `returul acestui meci`”

În replică, suporterii argeșeni au taxat dur faptul că s-a luat decizia mutării meciului pe Stadionul Orășenesc Mioveni și susțin că nu au fost consultați nicio clipă. De asemenea, aceștia au criticat dur deciziile luate de conducere și au anunțat că nu vor participa la returul barajului.

Iată comunicatul emis de Peluza Nord:

„Nu dor nici luptele pierdute, / Nici rănile din piept nu dor, / Cum dor acele brațe slute / Care să lupte nu mai vor „

Strofa de mai sus, enunțată din poezia lui Radu Gyr, „Îndemn la luptă” ,reflectă în totalitate situația noastră actuală, mai ales după ultimul meci disputat. După un sezon dezastruos, în care am punctat și sancționat fiecare derapaj, am ajuns in situația în care nici dezamăgirea, fustrarea, nervii adunați, nu pot descrie nici măcar în mică parte ceea ce simțim. Dar demnitatea cu care am pornit pe acest drum ultra’, culorile noastre, ne obligă la câteva precizări:

1. Meciul mutat la Mioveni nu reprezintă „dorința suporterilor”, este doar o „sugestie a unor persoane”, adoptată cu entuziasm de așa zisa „conducere”. Nu am fost consultați in privința asta, dar este clar, nu îți părăsești casa, mai ales atunci când este greu!

2. Clubul nostru, fondat în 1953, a trecut prin situații și mai grele, unde nu s-a dat „bir cu fugiții” din partea conducerii, a celor responsabili. Această atitudine vă face lași și din punct de vedere administrativ, dar și din punct de vedere al atitudinii venită din partea celor prezenți, care va denotă teama!

3. În sezonul în care vechiul stadion dispare, stadionul marelui Nicolae Dobrin, în care s-au scris atâtea amintiri, este abandonat de voi, de frica reacției celor care iubesc clubul! Nu cred că este nevoie să mai argumentăm, nu este cazul, dar noi vom fi mereu lângă aceste culori, aceste simboluri sfinte! În situația de față, oamenii care se cred jucători de fotbal, oamenii care au impresia că sunt capabili la conducere, nu vor avea parte de noi pe stadion! Voi nu reprezentați FC Argeș, reprezentați un nimic! În urma celor anunțate, Peluza Nord Pitești, nu va lua parte la mascarada care se numește „returul acestui meci”, este doar o pată neagră de istorie pe obrazul celor implicați! Nu iertăm, nu vă uităm! Argeș suntem noi!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata