Război pe gazon!

Alt meci de referinţă al fotbalului european şi mondial! Foste campioane mondiale şi europene, Germania şi Italia sunt două şcoli de fotbal diferite, dar mereu şi mereu în prim planul sportului rege, fotbalul. Nemţii lui Joachim Low sunt marii favoriţi şi pentru forma excelentă arătată până acum la acest Campionat European, unde sunt singurii care au câştigat toate partidele de până acum. Dar italienii nu sunt dinain­te învinşi, aşa că va fi un meci aprig disputat, chiar dacă spectacolul va fi subordonat mizei calificării în marea finală.
Nemţii au bătut tot până acum
Germania s-a calificat din grupa B de pe primul loc, în urma următoarelor rezultate: Germania – Portugalia 1 – 0, Germania – Olanda 2 – 1 şi Germania – Danemarca 2 – 1. În sferturi, nemţii au învins cu 4 – 2 Grecia.
Italienii – regii meciurilor egale!
Italienii au făcut parte din grupa C din care s-au calificat de pe locul doi, cu o victorie şi două meciuri nule. În prima partidă Italia – Spania 1 – 1, apoi Italia – Croaţia tot 1 – 1, iar în ultimul meci din grupă, Italia – Irlanda 2 – 0. În sferturi, Italia a eliminat Anglia cu 4 – 2, după loviturile de la 11 metri. După 120 de minute s-a consemnat singurul meci al acestui Campionat European terminat cu scorul de 0 – 0.
Ce ziceţi de un „X2“? Cota este de 1,78!
La casele de pariuri, Germania este mare favorită cu o cotă de 1.90, în timp ce Italia are pentru victorie în 90 de minute cota 4.10! Pentru egal, cota este de 3.25. Cum italienii sunt regii meciurilor egale, la un eventual „X2“, cota este destul de mare: 1,78.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.