Răzbunare din gelozie! Gestul extrem la care a recurs o femeie când a aflat că soțul o înșela!

0

Răzbunare din gelozie! Gestul extrem la care a recurs o femeie când a aflat că soțul o înșela!

Un caz șocant a fost descoperit recent după ce o femeie care suferea din dragoste a decis să se răzbune. După ce a aflat că soțul o înșela, femeia de 39 ani a pus la cale un plan. A aflat unde stă amanta și, într-o criză de gelozie, a mers și i-a incendiat mașina parcată în fața porții.

CITEȘTE ȘI: UN MORT ȘI TREI RĂNIȚI! IMPACT DEVASTATOR PE DEALU NEGRU!

Speriați de flăcările mari, vecinii au alertat autoritățile care sosite la fața locului au început lupta contra-cronometru cu flăcările. Se pare că femeia a stropit mașina cu un lichid inflamabil și i-a dat foc. În urma gestului făcut de femeia din Roman, aceasta s-a ales cu dosar penal și a fost reținută pentru 24 de ore.

„În jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului  Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, la un autoturism parcat în fața unui imobil, de pe strada Petru Aron, se manifestă un incendiu. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19:10, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Roman, ar fi stropit autoturismul în cauză cu un lichid inflamabil, după care l-ar fi incendiat, cauzând un prejudiciu de aproximativ  15.000 de lei.”, transmite IPJ Neamţ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata