Răzbunare în stil mafiot în Argeș! Bărbat snopit în bătaie și femeie amenințată cu moartea!

0

În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, și au reținut un bărbat de 36 de ani, din Recea.
Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 15 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi agresat un alt bărbat, de 43 de ani, cauzându-i leziuni care au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 11-12 zile de îngrijiri medicale.
În aceleași împrejurări, cel în cauză ar fi amenințat cu acte de violență și pe o altă femeie, rudă a celui lovit, sub motivarea că aceasta a fost martor într-un dosar penal în care cel în cauză a fost condamnat.
În aceeași zi, bărbatul ar fi distrus și un geam al unui bar din localitatea de domiciliu.
În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata