„Rebelul“ Doman şi „bătrânul“ Dulcea…

„Amical“ până la scor
Pentru a dribla cât de cât canicula, F.C. Argeş şi SCM Piteşti au început meciul de verificare la ora 10.30. Partida urmărită de aproximativ 100 de spectatori a fost de-a dreptul „amicală” din toate punctele de vedere, mai puţin al scorului favorabil la două goluri diferenţă pentru trupa lui Viorel Dumitrescu. Diferenţa au făcut-o Cătălin Doman şi Adrian Dulcea, în minutele 10 şi 86. „Rebelul” Doman a înscris în minutul 10 după o acţiune personală şi o transformare demnă de Liga I, iar „Bătrânul” Dulcea a transformat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri reamintind că a jucat ani de zile în prima ligă.
Ce (mai) vrea Dumi
„Vreau să câştigăm meciurile pe care le mai avem de jucat până la începutul campionatului, dar şi să consolidăm un 11 de bază, motiv pentru care titularii vor evolua cel puţin câte 70 de minute”, spunea înaintea meciului antrenorul Viorel Dumitrescu. Şi s-a ţinut de cuvânt. A învins nou promovata în Liga a III-a, SCM Argeşul Piteşti, şi a jucat majoritatea timpului cu echipa de bază, mai puţin Manole, despre care se spune că este accidentat.
Echipa lui Dumitrescu
Viorel Dumitrescu a început meciul cu SCM Argeşul Piteşti cu următoarea echipă: Vreme – Voicu, Negoiţă, Botea, Briceag – Alin Popa, Monel Cârstoiu, Răuţă, Doman – Ivănică şi Stănescu. În partea a doua au mai jucat: Dulcea, Lixandru, Negrea, Ianusi, Gherase, Basille Leon, Iancu, Neguţ şi Piscanu.
Vasile Popa: „Am vrut să fie un joc fără durităţi“
„Am vrut să fie un joc de pregătire fără durităţi sau ieşiri de pe teren, aşa cum s-a mai întâmplat la meciurile de verificare ale celor de la F.C. Argeş, şi aşa a fost: un meci fără durităţi şi certuri. Este adevărat că între echipele din Liga a II-a şi cele din a III-a este o diferenţă care s-a simţit în partida de astăzi. Cât despre situaţia contractuală a jucătorilor de la echipa noastră, pot să spun că se va definitiva în aceste zile. Avem semnale şi promisiuni în acest sens”, spunea Vasile Popa, preşedintele secţiei de fotbal de la SCM Argeş Piteşti.
Echipa lui Cristi Negru
Dacă până acum nu s-au semnat noile contracte cu jucătorii, acelaşi lucru este valabil şi cu antrenorul Cristi Negru, care a aliniat următorul 11 în meciul cu F.C. Argeş: Popa – Hapaină, Nicolae Diţă, Avramescu, Baicu – Paraschivescu, Nicolae, Neagu, Beurean – Neacşu, Vintilă.
Un nigerian în probe
La F.C. Argeş a sosit marţi atacantul nigerian Bassille Leon. „Vasile” din Nigeria are 21 de ani şi a mai jucat la două echipe din România, la Cisnădie şi ALRO Slatina, dar n-a făcut purici mulţi pe unde a fost. Acum este în probe la F.C. Argeş. A jucat ieri în repriza a doua, iar antrenorul Viorel Dumitrescu se va decide în aceste zile dacă îl va opri sau nu pe Leon la F.C. Argeş.
Un banner trist, dar adevărat…
La partida de ieri dimineaţă au fost prezenţi şi aproximativ 35 de membrii ai galeriei Argeşului care de un an nu mai susţin pe F.C. Argeş, ci pe SCM Argeşul Piteşti. Ei au afişat un banner trist, dar adevărat, dedicat clubului emblematic al fotbalului argeşean, F.C. Argeş, pe care era scris: „Ieri, o speranţă, azi nepăsare/ Încet, dar sigur, Argeşul moare!”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.