Reguli mai drastice pentru românii care trec graniţa însoţiţi de minori! Află de când!

0

Reguli mai drastice pentru românii care trec graniţa însoţiţi de minori! Află de când!

Se schimbă regulile pentru persoanele care trec granița însoțiți de copii minori. Klaus Iohannis a promulgat recent o nouă lege care vizează milioane de români.

CITEȘTE ȘI: ELENA LASCONI, DEZVĂLUIRI DE ULTIM MOMENT DUPĂ ACUZAȚIILE FIICEI SALE! CE VREA SĂ FACĂ?

Actul normativ promulgat recent vizează o modificare care constă în instituirea obligației ca poliția de frontieră să efectueze verificarea informațiilor din cazierul judiciar pentru persoanele care însoțesc minorii.

„În urma verificării menţiunilor înscrise în Sistemul Naţional de Evidenţă Informatizată a Cazierului Judiciar – ROCRIS de către poliţistul de frontieră, acesta constată că însoţitorul a săvârşit anterior una dintre infracţiunile următoare: omor; infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale; infracţiuni privitoare la traficul şi exploatarea persoanelor vulnerabile; lipsire de libertate în mod ilegal; infracţiuni privind traficul de droguri sau precursori; trafic de ţesuturi sau organe umane; infracţiuni de terorism”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata