Reguli noi pentru miile de argeșeni care merg la Neversea!

Reguli noi la Festivalul Neversea unde începând de joi, timp de patru zile, sunt așteptate peste 260 mii de persoane. Pentru a evita tragedia de la Saga Festival din Bucureşti, unde recent un tânăr a murit pe fondul consumului de droguri, autorităţile au anunţat înăsprirea controalelor.

Concret, sute de poliţişti şi jandarmi, însoţiţi de câini specializaţi în detectarea substanţelor interzise dar și angajații Antidrog vor lua parte la eveniment și vor efectua controale masive. De asemenea, vor exista cadre medicale care să intervină imediat în cazul unui eveniment nedorit.

Noi reguli la Festivalul Neversea

Spre deosebire de anii trecuți,  și organizatorii Festivalului Neversea au anunţat introducerea unei noi reguli. Concret, participanţii nu vor mai putea pleca şi reveni la eveniment ori de câte ori doresc, intrările şi ieşirile fiind limitate la două pe zi. Asta pentru a evita ca anumite persoane să vină drogate sau să introducă droguri în interior. Pentru un plus de siguranţă, se va menţine şi regula unei singure căi de acces, dinspre Portul Tomis.

Specialiştii antidrog, la Neversea

„Avem specialişti detaşaţi din ţară, care, alături de echipa de la Constanţa vor fi prezenţi cu activităţi specifice în zona festivalului. Aceste activităţi să ştiţi că ţin cont de ameninţările, vulnerabilităţile şi riscurile pe linia consumului ilicit de substanţe la astfel de evenimente. Suntem antrenaţi deja în sesiuni de informare cu tot ce înseamnă personalul angajat şi voluntarii din Festivalul Neversea pe linia cadrului legislativ antidrog.”, a declarat recent Cristian Oprișan, Antidrog Constanța.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.