Reîntâlnire cu victoria!

F.C. Argeş – Metaloglobus Bucureşti 3 – 1 ( 1 – 0)
Au marcat: Roland Stănescu (21), Alin Popa (53) şi Doman (72), respectiv Potocea (67).
Antrenorul Viorel Dumitrescu a început partida cu Metaloglobus Bucureşti, echipă din Liga a III-a antrenată de fostul stelist Adi Matei, cu jucătorii care vor fi mai mult rezerve decât titulari, dar unii nu vor juca deloc la F.C. Argeş. La pauză, alb-violeţii conduceau cu 1 – 0 prin golul marcat de Roland Stănescu. În partea a doua, cu prima echipă care o va propune Dumitrescu pentru startul campionatului, F.C. Argeş a mai înscris de două ori prin Alin Popa şi Doman, oaspeţii reducând din handicap prin Potocea.
Două echipe
În prima repriză, F.C. Argeş a jucat cu echipa: Vreme – Nilă, Preda, Botea, Olteanu – Subugiu, Cincă, Negoiţă, Anghelină – Dumitrescu, R. Stănescu. În partea a doua au jucat: Croitoru – Negrea, Lisandru, Săndulescu, Briceag – Alin Popa (75 Stancu), Monel Cârstoiu, Răuţă, Doman – Dulcea, Ivănică.
Vreme (frumoasă?), Nilă şi Săndulescu la F.C. Argeş
F.C. Argeş l-a transferat cu acte în regulă pe portarul Vreme ( frumoasă?), şi în următoarele zile speră să facă acelaşi lucru şi cu Andrei Nilă şi Dan Săndulescu, jucători care şi-au încheiat conturile cu CS Mioveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.