Repartitoarele de căldură-obligatorii în Pitești? Anunțul autorităților!

0
Repartitoarele de căldură-obligatorii în Pitești? Anunțul autorităților!
TERMO CALOR CONFORT S.A. aduce la cunoștința abonaților sistemului centralizat de termoficare faptul că, în Pitești, NU este obligatorie montarea sistemelor tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică (repartitoare de costuri) pe toate corpurile de încălzire din fiecare apartament sau spațiu cu altă destinație decât cea de locuit!
Legea privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 130/2022 pentru modificarea și completarea Legii nr. 121/2014 privind eficiența energetică, promulgată la începutul acestui an, instituia această obligativitate „𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐨𝐦𝐢𝐧𝐢𝐮 𝐮𝐧 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐥𝐢𝐛𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚𝐮𝐥𝐢𝐜𝐚̆ 𝐚 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐥𝐳𝐢𝐫𝐞”.
În acest sens, vă informăm că, în prezent, în Pitești, în blocurile care fac parte din rețeaua celor 18.000 de abonați nu sunt montate sisteme de echilibrare hidraulică a instalației de încălzire, în consecință, nu sunt îndeplinite condițiile montării repartitoarelor de costuri.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata