Reținut pentru distrugere, după ce a dat foc covorului de la ușa locuinței fostei sale concubine

Un bărbat de 37 de ani, din Câmpulung, a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infractiunii de distrugere și încălcarea ordinului de protecție.

A încercat să se răzbune pe fosta sa concubină, față de care avea ordin de protecție, dând foc la ușa locuinței femeii și la covorul de la intrare.

„În urma probatoriului administrat, a fost extinsă urmărirea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție, întrucât din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, bărbatul ar fi stropit cu un material combustibil ușa și covorul de la ușa de acces și le-ar fi aprins, în condițiile în care acesta avea emis de către instanța de judecată un ordin de protecție”, informează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.