Reținuți pentru distrugere, prin incendiere, la Curtea de Argeș

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere și au reținut doi bărbați, de 38 și 41 de ani, ambii din Băiculești.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul nopții de 9 spre 10 iunie a.c., cei în cauză, ar fi distrus, prin incendiere, mai multe bunuri și elemente de tâmplărie ale balconului unei persoane din municipiul Curtea de Argeș”, informează IPJ Argeș.

S-a stabilit că în noaptea de 9 spre 10 iunie, bărbatul în vârstă de 38 de ani l-a convins pe celălalt, un taximetrist, să-l ducă la Curtea de Argeş. Împreună, au mers la un bloc unde locuieşte unchiul principalului suspect. Acesta din urmă a turnat benzină pe gura de aerisire din balconul ce-i aparţine unchiului său şi a dat foc. Din fericire, incendiul a fost stins repede, fără a provoca pagube însemnate.

Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare în comuna Băiculești, la locuințele celor în cauză.

Ulterior, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: arhivă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.