Review Huawei Band 7 2022: stil și caracteristici uluitoare.

0

huawei band 7, recent lansată, avea câteva funcții noi sau îmbunătățite. Designul său simplu și frumos completează personalitatea cuiva. Vă rugăm să aruncați o privire la recenzia sa pentru o descriere detaliată.

Caracteristici Huawei Band 7:

Putere nelimitată într-o formă compactă:

Afișajul AMOLED magnific al trupei pare să plutească în aer deoarece este susținut de o curea foarte respirabilă care se potrivește cu ușurință în jurul încheieturii mâinii. Aplicațiile și funcțiile pe care le iubiți sunt evidențiate de ramele ultra-înguste ale ecranului, care încadrează conținutul de pe ecran.

Arată-ți stilul:

Încheietura ta devine un afișaj pentru o mare varietate de arome și culori ale vieții datorită uimitoarelor roz Nebula, verde sălbatic, negru grafit și roșu flacără.

Prezintă-ți cea mai bună față:

Always On Display (AOD) oferă informații esențiale chiar dacă afișajul este oprit și 4.000 de cadrane superbe de ceas sunt disponibile pentru a alege. Sclipirea ochilor tăi este întotdeauna la doar o privire distanță!

Alege fotografia ta preferată:

Pentru a avea un animal de companie preferat, o amintire specială sau o figură emblematică în ochi și la îndemână, transformați o fotografie neprețuită într-un cadran unic de ceas cu aplicația Huawei Health.

O baterie uluitoare:

Cu o durată de funcționare egală cu două săptămâni în condiții normale de utilizare și până la zece zile în condiții de utilizare intensă, bateria pare mai capabilă să facă față călătoriilor de serviciu și vacanțelor. Când aveți puțin timp, încărcarea rapidă exclusivă Huawei vă poate oferi impulsul de care aveți nevoie, acceptând 2 zile de utilizare după încărcare doar pentru 5 minute!

Modalități suplimentare de a continua mișcarea:

96 de stiluri de antrenament energizante, inclusiv alergare, ciclism, înot și yoga, susțin activitățile pe care le place cel mai mult să le faci. Cu sfaturi bazate pe date și TriRing distractive, treburile de check-in, sistemul de fitness Huawei TruSportTM monitorizează parametrii în creștere, cum ar fi indicele de aptitudine pentru alergare, VO2Max, timpul de recuperare și impactul antrenamentului pentru a vă stimula.

Monitorul stresului:

Banda Huawei 7 a fost creată având în vedere întreaga persoană. A Healthy Living Shamrock 7 oferă mementouri de apă și medicamente în timp util, asigurându-vă că vă simțiți fantastic pe tot parcursul zilei. Evaluarea stresului Huawei TruRelaxTM include exerciții de respirație blânde pentru a vă duce departe în balonul de confort dintr-o privire.

Amice inteligent:

Asistentul inteligent band 7 vă menține conectat la lucrurile care contează cel mai mult în viață, oferindu-vă acces ușor la cele mai importante funcționalități ale telefonului, cum ar fi apelurile și mesajele primite, rapoartele meteo și comenzile muzicale. De asemenea, puteți folosi brățara pentru a face o fotografie rapidă cu telefonul dvs. sau pentru a trimite un mesaj scurt de răspuns.

Atingeți pentru a activa ecranul:

Apăsând pentru a activa ecranul, puteți vedea rapid mesajele importante.

Rezistent la apă:

Ceasul este rezistent la apă cu o rezistență la apă de 5 ATM. Pentru a coborî adânc, trebuie depășiți 1150 de metri de rezistență la apă.

Găsiți-vă smartphone-ul:

Dacă uitați unde trebuie să vă păstrați telefonul, localizați-vă telefonul cu ușurință folosind banda Huawei 7 pentru a reda muzică pe el.

Gânduri finale:

Huawei band 7 este un dispozitiv inteligent care merită plătit, care ține evidența activităților tale de rutină și ajută la sport. Cea mai avansată caracteristică a acestei benzi este capacitatea prea mare a bateriei, ceea ce o face foarte benefică pentru călătorii lungi și călătorii aventuroase.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata