Review Huawei GT3 Pro 2022: Caracteristici incredibile.

0

Huawei gt3 pro vine cu dimensiunea de 46,6 mm x 46,6 mm x 10,9 mm, dimensiunea încheieturii 140-210 mm, greutate de aproximativ 54 g fără curea, ecran tactil color AMOLED de 1,43 inci, senzori pentru carcasa ceasului din sticlă Titan Sapphire, butoane, port de încărcare, Bluetooth, difuzoare, autonomie puternică a bateriei și multe alte specificații.

Caracteristici pe care le oferă:

Design impresionant:

Acest ceas are un întreg corp din titan cu contururi precise, iar liniile ceasului sunt tot ceea ce exprimă simțul tău al stilului. Aceste colțuri și capete tăiate precise funcționează în toate direcțiile. Coroana rotativă strălucește și strălucește la fiecare rotire a încheieturii mâinii. Cadranul de ceas Sapphire al acestui ceas este rezistent la zgârieturi și robust în butonul ECG de rutină pentru 24 de ore de îngrijire a sănătății inimii. Capac din spate din ceramică nanocristalină pentru a vă ușura pielea cu noua normalitate

Explorează noi minuni subacvatice:

Huawei gt 3 pro este rezistent la apă cu IP68 și 5 ATM și a rezistat la 200 de cicluri de presiune uimitoare a apei. Cel mai bun partener pentru aventurile tale subacvatice, deoarece acceptă scufundări libere de aproximativ 30 de metri.

Scufundați-vă în siguranță în ape:

Ceasul afișează date de scufundări, cum ar fi durata scufundărilor, viteza și adâncimea. Are, de asemenea, mementouri automate dacă coborâți prea adânc sau pentru prea mult timp.

Deveniți un rege al leagănului:

Ceasul înregistrează date despre tempo, viteză, timpul de backswing și timpul de downswing pentru un swing profesionist și oferă, de asemenea, o autonomie de condus de urmat pentru swing până la ultimul.

Urmăriți-vă sănătatea:

Puteți rămâne activ și informat despre sănătatea dvs. cu funcțiile inteligente Huawei watch gt 3 pro, cum ar fi analiza ECG, ritmul cardiac, detectarea rigidității arteriale, SpO2, somnul și monitorizarea stresului.

Analiză ECG care nu pierde niciodată o bătaie:

Modulul senzor ECG oferă măsurători ECG cu o singură derivație, analiză în timp real, ritm sinusal, fibrilație atrială și mementouri premature ale bătăilor atriale și ventriculare pentru a fi informat despre riscurile pentru sănătate. Tehnologia nouă și îmbunătățită a electrozilor a făcut colectarea semnalului ECG mai precisă prin adăugarea unui electrod acoperit cu PVD pe spatele carcasei curbat, transparent din safir, rezultând o potrivire confortabilă și etanșă. Rezultatul în timp real poate fi văzut pe ceas cu o singură atingere pe partea electrodului timp de 30 de secunde.

Durată de viață a bateriei puternică și încărcare rapidă:

Acest ceas are o viteză de încărcare crescută cu 30% și v-a permis să setați 25% în 10 minute sau 100% în doar 85 de minute și să-l purtați timp de 14 zile înainte de a solicita o altă îmbunătățire.

Răspundeți la apelurile Bluetooth direct pe ceas:

Nu numai că puteți răspunde și respinge apelurile primite, dar puteți trimite răspunsuri rapide personalizate și puteți vizualiza jurnalele de apeluri pentru a vă face viața relaxată și mai accesibilă.

Ascultați din mers și puteți sincroniza și reda listele de redare preferate de pe telefon în timpul antrenamentelor cu o pereche de căști Bluetooth.

Se asociază cu dispozitive inteligente:

De la dispozitive Huawei până la telefoane iOS și Android, acest ceas va funcționa mână în mână din confortul încheieturii tale.

Concluzie:

Ceasul Huawei gt3 pro promovează tehnica delicată cu estetică, ducând sănătatea și fitness-ul până la vârf și chiar până la ape neexplorate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata