Review Huawei Matte Xs 2 2022: Aspecte și caracteristici incredibile.

0

Huawei mate xs 2 este cel mai nou smartphone pliabil, care a fost introdus pentru prima dată în China și este acum disponibil la nivel internațional. Acesta este un efort al Huawei de a-și construi nișa distinctă în industria pliabilă, în timp ce concurează cu rivalii săi în ceea ce privește prețurile. Are o revenire la stilul inițial de pliere spre interior al Huawei și un preț substanțial mai ieftin.

Adoptarea de către mate xs 2 a aceluiași mecanism de pliere exterioară ca și strămoșul său este una dintre caracteristicile sale remarcabile. Asta în contextul în care Huawei adoptă o pliază spre interior pentru mate xs 2 – același design ca și concurenții de la Samsung, Vivo, Oppo și Xiaomi.

Prin urmare, matte xs 2 este un produs unic pe piata. Acestea fiind spuse, designul amintește în primul rând de Mate X-urile originale, în ciuda câteva modificări minore, în special la amplasarea camerei, și este disponibil în trei culori: alb, negru și violet.

Afișare și proiectare:

Are aproximativ aceeași dimensiune, cu un afișaj de 7,8 inchi care se pliază până la un ecran de 6,5 inchi și are un afișaj AMOLED de 120 Hz cu o putere de rezoluție de 2480 x 2200. Acest telefon mobil cântărește 255 g, are o grosime de doar 5,4 mm, în timp ce desfăcut și este încă relativ subțire dacă este pliat la 11 mm. În teste, raportul de aspect al ecranului mate xs 2 în timp ce este desfășurat și pliat arată că un film 16:9 nu micșorează mult videoclipul în dimensiune.

Mecanism de deblocare:

După câteva timpuri inițiale practice cu Huawei mate xs 2, sistemul de butoane care a deblocat clapeta Falcon Wing pe cel mai vechi mate xs este încă prezent pe acest nou model; totuși, deoarece este la nivel cu bara panourilor corpului care alunecă pe spatele telefonului mobil și nu are textură, poate fi dificil să îl localizați și să apăsați fără a întoarce telefonul pentru a verifica ce faceți. Folosește o anumită abilitate pentru a identifica și a apăsa butonul de eliberare a afișajului.

Modem 5G și Wi-Fi:

Huawei mate xs 2 este un smartphone exclusiv 4G, la fel ca modelele Huawei anterioare. Din cauza restricțiilor comerciale bine mediatizate, compania nu poate obține acum procesoare 5G pentru telefoane mobile, așa că clienții Xs 2 trebuie să se mulțumească să renunțe la cea mai nouă și mai rapidă conectivitate.

Cu toate acestea, Wi-Fi a fost îmbunătățit cu primele capabilități Wi-Fi tri-band într-un telefon mobil pentru a compensa acest lucru.

În loc de Snapdragon 888 Gen 1, mai modern, folosește 4G cu Snapdragon 888 ca chipset. Acesta este un factor care contribuie la scăderea prețului Huawei. Snapdragon 888 este mult mai mult decât suficient de competent pentru toate aplicațiile, în afară de cele mai solicitante jocuri, chiar dacă suntem siguri că mulți vor găsi că este dezamăgitor să nu folosească cel mai recent chipset.

Aparat foto:

Puteți folosi afișajul de 7,8 inchi pentru conversații video datorită noilor camere frontale Huawei mate xs 2.

Cu o matrice cu lentile triple constând dintr-o cameră principală de 50MP, f/1.8, o cameră de 13MP, f/2.2 ultrawide și un obiectiv cu zoom teleobiectiv 8MP, f/2.4, 3X cu OIS, camerele din spate au fost, de asemenea, actualizate.

Verdictul final:

În recenzia noastră, Huawei mate xs 2 este un set mobil frumos și de înaltă calitate, inspirat de modelul său original xs, dar îl face accesibil cu bugetul pentru a satisface cerințele utilizatorilor și a concura cu alte companii de telefonie mobilă care se încarcă foarte mult.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata