Review Huawei Watch Fit 2 2022: Aveți o viață inteligentă cu Smart Fitness Tracker.

0

huawei watch fit 2 oferă o vedere clară de cristal cu puterea sa de înaltă rezoluție (280 x 456 HD) și un ecran AMOLED dreptunghiular frumos de 1,64 inci. Vă rugăm să aruncați o privire la caracteristicile sale avansate.

Date de rulare continuă:

Ceasul urmărește ritmul cardiac, arată regiunea ritmului cardiac și redă instantaneu alarme audio. Fiecare kilometru, datele de alergare (distanță, viteză, ritm cardiac real și multe altele) sunt citite, iar un asistent inteligent este acolo tot timpul pentru a vă ține la curent.

Întinderea după o alergare:

Utilizați instrucțiunile ilustrate pentru a întinde și relaxa mușchii utilizatorului după alergare pentru a îmbunătăți performanța și a preveni stresul excesiv asupra corpului.

Stai prea mult? Ridică-te de la masă!

Huawei watch fit 2 vă poate urmări activitățile pe anumite intervale de timp și vă poate oferi funcționalitate de atingere a ceasului Huawei. Fit 2 vă poate urmări acțiunile în intervale de timp predeterminate. Dacă ați stat o perioadă lungă de timp, oferă un sunet acustic tactil pentru a vă încuraja să vă ridicați și să vă mișcați.

 

Însoțitorul apropiat al alergătorului:

Un instructor de fitness la încheietura mâinii, ceasul sincronizează programe de antrenament personalizate în funcție de statisticile de alergare din aplicația Huawei Health. Indicele puterii de alergare și efortul perceput sunt două exemple de măsurători inteligente care folosesc distanța, frecvența pulsului și viteza pentru a oferi o perspectivă incredibilă și pentru a vă ajuta să vă găsiți ritmul de alergare invincibil.

Rătăciți în siguranță atunci când nu sunteți reținut:

Huawei Watch Fit 2 va urmări exercițiile în aer liber și va integra sistemele de satelit GPS, QZSS Beidou, Galileo și GLONASS. Acest lucru vă va permite să vă explorați peisajul fără să vă faceți griji că vă pierdeți. Prin apăsarea unui buton, noul instrument de export și import de căi creează cursuri pentru antrenamentele tale care pot fi ușor partajate publicului.

Modalități ușoare de a trăi sănătos:

Acest ceas vă susține bunăstarea generală cu trezire atentă, hidratare, ora de culcare, activitate și mementouri personalizate de sarcini zilnice care pot fi programate în aplicația Huawei Health. Cu Huawei Watch Fit 2, veți descoperi că fiecare zi este o nouă oportunitate de a vă întineri mintea, corpul și sufletul.

Monitorizare precisă a ritmului cardiac:

Frecvența cardiacă este monitorizată în mod continuu de ceasurile inteligente Huawei fit 2, indiferent dacă sunteți în picioare, așezat sau întins. Ceasul te va anunța imediat dacă bătăile inimii tale sunt anormal de ridicate sau scăzute, punând sănătatea inimii pe primul loc și oferindu-ți o liniște sufletească de neegalat.

Detectarea automată a SpO2:

SpO2 este un marker crucial care aruncă lumină asupra sănătății metabolice, circulatorii și respiratorii. Ceasul are un monitor SpO2 de înaltă precizie care funcționează continuu și oferă notificări în timp real când nivelul SpO2 devine prea scăzut. Această caracteristică poate preveni durerile de cap și vă poate ajuta să vă concentrați atunci când mintea este suprasolicitată.

Un tracker de biciclete personalizat pentru tine:

Modul de calcul Cycle Calendar de pe ceas facilitează reglarea perioadelor menstruale și obținerea unei cunoștințe mai bune despre nevoile corpului. Îți va trimite notificări în timp util când vine menstruația, astfel încât să nu fii surprinsă.

Reflecție finală:

Huawei Watch Fit 2 oferă o viață inteligentă cu funcțiile sale inteligente încorporate. Împiedică supraîncărcarea minții tale și te anunță să te întinzi sau să te relaxezi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata