Revin ninsorile! Vremea face ravagii în Argeș! Este Cod Galben!

0
Revin ninsorile! Vremea face ravagii în Argeș! Este Cod Galben!
Atenție, șoferi! ANM a emis o nouă avertizare meteorologică, Cod Galben de ninsori, valabil în intervalul : 25 martie, ora 02.00 – 25 martie, ora 20.00. Zone afectate: Carpații Meridionali și de Curbură.
În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă (în general la peste 1700 m) unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității.
Pe parcursul zilei de luni (25 martie) în Dobrogea, estul Munteniei, sud-estul Moldovei, vestul și sudul Olteniei și în sudul Transilvaniei vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h. Înainte de a pleca la drum, informați-vă cu privire la condițiile meteo și echipați-vă corespunzător autoturismul!
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata