Revoltă de Ziua Națională în Pitești! „Ce paradă? La 10 nu mai exista niciun participant. RUȘINE!”

0

Zeci sau chiar sute de piteșteni s-au revoltat în această dimineață în mediul online după ce parada de 1 Decembrie a avut loc mai devreme decât ora anunțată inițial. Potrivit programului oficial, de la ora 9:00 au avut loc depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor, iar de la ora 10:00, forțele militare ar fi trebuit să dea startul tradiționalei parade.

CITEȘTE ȘI: LA 15 ANI, A CONDUS SPRE MOARTE O MAȘINĂ FURATĂ! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

Însă, evenimentul a început cu aproximativ o jumătate de oră mai devreme, motiv pentru care mulți piteșteni nu au mai putut participa. În urma acestui fapt, piteștenii s-au revoltat în mediul online și au criticat dur decizia de a devansa programul.

Iată o parte din mesajele transmise de piteșteni pe grupul „Pitești, orașul meu!”:

„Azi a fost prima data când am mers sa vad parada. Pot spune ca este o uriasa rușine pt acest oraș modul în care este serbata ziua națională. Locul ales a fost total neinspirat, iar despre avansarea orei asa zisei parade….Foarte puține de văzut, a fost cam penibil. S-or fi pus coroane și la monumentul securiștilor?”

„În centru aducem grătare și parada militara o facem la stadion ?! Halloweenul politicienilor și administrației!”

„Niște nesimțiți ați dezamăgit toți copiii! Peste tot este anunțată începând cu ora 10 . Ce parada? La 10 nu mai exista niciun participant. RUSINE !!!!”

„Cea mai proasta organizare, am ajuns la 9:50 așa-zisă paradă deja se terminase, foarte mulți copii dezamăgiți, am plecat spre parcarea spitalului de copii și încă erau foarte mulți părinți cu copii ce încă urcau spre stadion să vadă “parada”. Dezamăgire totală !!”

„Cea mai proastă organizare și o bătaie de joc! A fost anunțată ora 10 iar la 9.45 deja se terminase totul! Au făcut că era obligație, să marcheze ceva acolo. Dezamăgitor!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata