Revolta după moartea Mioarei Roman! Gestul sfidător al Silviei Chifiriuc!

0

Mulți dintre dumneavoastră ați aflat ieri că Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani. Anunțul trist al decesului a fost făcut de fiica sa Oana, care a transmis un mesaj impresionant în mediul online.

CITEȘTE ȘI: SENTINȚĂ ÎN PREMIERĂ! BĂRBAT OBLIGAT SĂ ÎI PLĂTEASCĂ DAUNE MATERIALE AMANTEI! DETALII INCREDIBILE!

Ceea ce cu siguranță nu știți este că, pe lângă suferința provocată celor dragi, moartea acesteia a adus  și un scandal uriaș, a cărui protagonistă este Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman.

Despre ce este vorba?

În aceeași zi în care Mioara Roman a trecut în neființă, Silvia Chifiriuc a transmis un mesaj care a revoltat pe toată lumea și i-a adus critici aspre. Femeia a postat în mediul online un mesaj care i-a făcut pe mulți să se revolte și să o critice aspru. Putem spune că a fost desființată de fani pe internet. Aceasta nu a ținut deloc cont de suferința din familia Roman și a vorbit despre iubire și sărbătoarea Dragobetelui, care are loc astăzi, 24 februarie.

Ei bine, gestul acesteia a fost perceput de mulți ca un act de sfidare. Lipsa empatiei a fost taxată dur, oamenii catalogând mesajul ei drept lipsă de respect față de partenerul de viață, dar și față de fiicele Mioarei Roman, care suferă în aceste momente.

Iată câteva dintre mesajele internauților, cei care, poate până ieri, o apreciau pe actuala soție a fostului premier:

„Ce lipsă de respect pentru «omul iubit» de lângă tine! Indiferent ce simți, te descalifici prin răutatea ta… Oare nu a fost suficient că a rămas singură Mioara Roman la o vârstă «respectabilă» și ai călcat-o pe suflet, trebuia să mai punctezi iubirea și în aceste momente?? Urât, foarte urât…”, a spus unul dintre urmăritorii Silviei.

„Ce urât, măcar din respect pentru omul de lângă nu te interesa Dragobetele, știind că fiica lui trece printr-o perioadă dificilă, emani răutate”, a punctat un altul.

„Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore asta postezi? Lipsă de empatie și bun simț”, a mai spus cineva.

„Nu ești în doliu! Puțin respect, tanti! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate”, a mai afirmat un internaut.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata