Revoltător! Elevi ținuți în frig la poarta școlii, dacă întârzie la prima oră! Părinții-acuzații grave!

0

Revoltător! Elevi ținuți în frig la poarta școlii, dacă întârzie la prima oră! Părinții-acuzații grave!

O decizie a unei unități de învățământ de a ține elevii care întârzie la prima oră la poartă a stârnit un val de intrigi și controverse, Atât elevii cât și părinții sunt revoltați și susțin că măsura este una învechită care nu vine în sprijinul elevilor.

CITEȘTE ȘI: FATA UNUI APRECIAT PROFESOR DE MATEMATICĂ ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR! DOLIU IMENS!

Concret, Colegiului Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” din Bacău a decis, în scopul combaterii absenteismului școlar, dar și pentru a asigura un climat de ordine în rândul elevilor, să închidă porțile unității de învățământ la începutul primei ore de curs și să le mai deschidă la pauză. În urma deciziei, zeci de elevi au fost ținuți zilele trecute în frug, la poarta unității de învățământ până la pauză.

În urma controverselor și a revoltei stârnite, Inspectoratul Școlar a demarat o anchetă în urma căreia s-a constatat că au fost respectate toate măsurile în vigoare, în condițiile în care elevii și părinții au fost anunțați despre închiderea porților unității de învățământ. S-a decis că au voie să iasă din incinta liceului doar elevii care au împlinit vârsta de 18 ani, în baza prezentării buletinului și a carnetului de note.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata