Rezultate examen titularizare în ARGEȘ! 12 note de 10!

0

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2022 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 19 iulie, ora 10:00, pe pagina web dedicată, http://titularizare.edu.ro.

Numărul total de candidați înscriși a fost de 711, din care un candidat a fost eliminat și 77 s-au retras. Au fost corectate 633 de lucrări, rezultând 632 de note și o lucrare anulată în Centrul de Evaluare.

Numărul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă în județul Argeș este de 284 .

Procentul notelor între 7 și 10 este de 44,94%, iar un număr de 12 candidați au obținut nota 10 (zece), la disciplinele :

  • Arte vizuale (educație plastică / educație vizuală / educație artistică) – o notă;
  • Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române / comunicării în limba română și metodica predării matematicii / matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română) – o notă;
  • Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii – 10 note.

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, după cum urmează:

  • în data de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 2l:00,
  • în data de 20 iulie, până la ora 12:00.

Candidatul anexează la contestația depusă la sediul inspectoratului școlar sau transmisă prin mijloace electronice și o copie a buletinului/ cărții de identitate.

Nu pot fi contestate lucrările altor candidați. Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 27 iulie 2022.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata